Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De Wolf koos Rebecca Loos uit vijftien vrouwen

Shownieuws

John de Wolf was al direct fan van Rebecca Loos. De oud-topvoetballer koos de brunette uit vijftien potentiële medepresentatrices voor Hart van Oranje.

John de Wolf was al direct fan van Rebecca Loos. Toen de oud-topvoetballer een aantal maanden geleden werd gevraagd te kiezen uit vijftien potentiële medepresentatrices voor het SBS-programma Hart van Oranje, wees hij meteen de Nederlandse diplomatendochter aan. "Het is een spontane, leuke meid", verklaart de 43-jarige De Wolf zijn keuze deze week in het programmablad Avrobode.

Hoewel de uiteindelijke beslissing bij SBS 6 lag, was de mening van De Wolf over Loos wel degelijk van belang. De Wolf heeft gemerkt dat zijn voorgevoel goed was. "Het werken met Rebecca is ongelooflijk. We lachen ons helemaal suf."

Voor Hart van Oranje gaat de oud-international samen met Loos in een speciale bus op zoek naar het Oranjegevoel in Nederland en Duitsland. De voetbalshow stopt een dag nadat het Nederlands elftal wordt uitgeschakeld op het wereldkampioenschap. Naar het programma keken de afgelopen week gemiddeld 660 duizend mensen.

Begin deze maand verklaarde de 27-jarige Loos in een Britse krant dat ze een relatie heeft met De Wolf. De voormalige speler van Feyenoord gaat niet in op de uitspraken van de zestien jaar jongere brunette. Wel vertelt hij dat hij zich eenzaam heeft gevoeld sinds zijn scheiding in januari. "Ik wil niet de zielige man uithangen, maar het is zwaar om alleen aan tafel te zitten tijdens het avondeten."

Rebecca Loos werd wereldwijd bekend door haar affaire met stervoetballer David Beckham. De daaropvolgende media-aandacht leverde haar enkele rolletjes op in tv-shows.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen