Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Belgische fans Robbie Williams door hitte bevangen

Shownieuws

De warmte is bezoekers van het concert van Robbie Williams in Brussel dinsdag te veel geworden. Tien mensen moesten naar het ziekenhuis worden afgevoerd.

Belgische fans Robbie Williams door hitte bevangen

De warmte is enkele bezoekers van het concert van Robbie Williams in het Koning Boudewijnstadion in Brussel dinsdagavond te veel geworden. Tien mensen moesten naar het ziekenhuis worden afgevoerd. Ongeveer 160 mensen lieten zich ter plaatse behandelen voor uitdroging of een zonnesteek, meldt de Belgische omroep VRT.

Woensdagavond vindt het tweede concert in Brussel in het kader van Williams' wereldtournee Close Encounters plaats. De Belgische pers was woensdagochtend lovend over het optreden van de 32-jarige Britse zanger. Vooral zijn kwaliteiten als entertainer werden geroemd. Het voormalige lid van boyband Take That werd vergeleken met grootheden als Frank Sinatra en Freddie Mercury.

De titel van de tournee van Williams verwijst naar de klassieke sciencefictionfilm 'Close encounters of the third kind' van Steven Spielberg uit 1977. De show bevat vlammen, vuurwerk en Egyptische symboliek. Tijdens een van de spectaculairste momenten laat de zanger zich vanaf een balustrade in een gondel zakken.

Volgende week treedt Williams vier keer op in de Amsterdam ArenA. Alleen voor het eerste optreden in de reeks, woensdagavond, zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Het voorprogramma wordt onder meer verzorgd door de Britse groep Basement Jaxx.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen