Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daryl Hannah door politie uit boom gehaald

Shownieuws

Daryl Hannah is door de politie uit een boom gehaald in een volkstuin in LA. De actrice had de boom beklommen uit protest tegen het verdwijnen van de tuin.

Daryl Hannah door politie uit boom gehaald

Daryl Hannah is door de politie uit een boom gehaald in een volkstuin in Los Angeles. De actrice was in de boom geklommen om te protesteren tegen het verdwijnen van de tuin. Dat meldt BBC News. De landeigenaar wil een warenhuis op het stuk grond laten bouwen, maar stuit op zwaar protest van de 350 mensen die daar sinds 1992 bloemen en groenten kweken.

Hannah maakte deel uit van een groep actievoeders. Meer dan honderd agenten waren nodig om alle demonstranten in toom te houden bij het beëindigen van de actie. Meerdere actievoerders, onder wie Hannah, werden gearresteerd.

Voor het behoud van de tuin is ook een inzamelingsactie gaande. Volgens de 45-jarige actrice, bekend van films als 'Splash' en 'Kill Bill 1', is al vijf van de dertien miljoen euro die nodig is bijeengebracht. Ze is niet de enige ster die protesteert. Ook Willie Nelson, Danny Glover en Laura Dern zetten zich in voor het behoud van de moestuin.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen