Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe cd Bob Dylan komt uit in augustus

Shownieuws

Muzieklegende Bob Dylan brengt zijn eerste studioalbum in vijf jaar, 'Modern times', uit op 29 augustus. Op het album, zijn 44e, staan tien originele nummers.

Nieuwe cd Bob Dylan komt uit in augustus

(Novum/AP) - Muzieklegende Bob Dylan brengt zijn eerste studioalbum in vijf jaar, 'Modern times', uit op 29 augustus. Op het album, zijn 44e, staan tien originele nummers van Dylan en de band waarmee hij onlangs zes weken door Amerika toerde. De liedjes hebben titels als 'When the deal goes down', 'Thunder on the mountain'en 'Spirit on the water'.

Dylan is ook te horen op toetsen, gitaar en mondharmonica. Het hoofd van platenlabel Columbia, Steve Barnett, noemt de release van het nieuwe Dylan-album een 'ware gebeurtenis'. "Bob is die zeldzame artiest wiens muziek de tand des tijds doorstaat en die los staat van trends."

In 2001 bracht Dylan zijn laatste studioalbum 'Love and theft' uit, waarvoor hij een Grammy kreeg. De 65-jarige zanger is momenteel wekelijks te horen als presentator van de Amerikaanse radioshow Theme Time Radio Hour.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen