Kies je favoriete radiostation

Dossiers

T-shirt Shiloh Jolie-Pitt zorgt voor rage

Shownieuws

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt heeft voor een moderage gezorgd. Er is een run ontstaan op het t-shirtje dat zij droeg op de eerste foto's die van haar verschenen.

(Novum/AP) - Shiloh, het dochtertje van Brad Pitt en Angelina Jolie, heeft voor een moderage gezorgd. Op het t-shirt dat zij droeg op de eerste foto's die van haar verschenen is een run ontstaan.

Op de foto's, die vorige week in het Amerikaanse tijdschrift People en het Britse Hello! Magazine werden afgedrukt, droeg Shiloh een lichtgrijs shirtje. Op het kledingstuk staan in Gotische letters de woorden 'de potten en pannen band'. Verder staan er potten en pannen, een adelaar en een schedel op afgebeeld.

Het t-shirt werd, samen met wat zwangerschapskleding, in januari naar het acteurskoppel opgestuurd door een winkel in de Amerikaanse stad Denver. Een medewerker van de winkel zegt het 'fantastisch' te vinden dat de kleine het t-shirt van de winkel draagt. "Maar we hebben de kleding voornamelijk opgestuurd om Angelina Jolie te bedanken voor het goede werk dat zij verricht voor moeders en dochters over de hele wereld." De actrice is sinds 2001 ambassadeur van de Verenigde Naties.

Nadat de foto's van Shiloh verschenen, werd de winkel platgebeld en -gemaild door mensen die een soortgelijk kledingstuk wilden bestellen. Op dit moment zijn de t-shirtjes uitverkocht, maar een nieuwe voorraad is besteld.

Medewerkers van de winkel stuurden begin dit jaar ook een pakket met kleding naar Gwyneth Paltrow, Jennifer Garner en Gwen Stefani. Van deze onlangs bevallen moeders ontvingen zij geen reactie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen