Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris geniet van vrijgezellenbestaan

Shownieuws

Paris Hilton geniet van haar leven als vrijgezel omdat ze zichzelf eindelijk leert kennen. De hotelerfgename had een relatie met de Griek Stavros Niarchos.

(Novum/AP) - Paris Hilton geniet enorm van haar leven als vrijgezel, ook al is ze pas een maand single. "Ik heb altijd, maar dan ook altijd een vriendje en heb mezelf daarom nooit goed leren kennen. Al mijn energie ging steeds naar mijn vriend", zegt de 25-jarige actrice en hotelerfgename in de Amerikaanse tv-show Live with Regis and Kelly.

Vorig jaar was Paris nog verloofd met de Griekse miljonairszoon en naamgenoot Paris Latsis. Kort na de breuk kreeg ze opnieuw een relatie met een rijke Griek, de 21-jarige Stavros Niarchos. Een maand geleden ging het paar uit elkaar. Ze waren een half jaar samen.

Paris is er de afgelopen maand achter gekomen dat ze een 'sterke, zelfstandige vrouw' is die 'prima' alleen kan zijn. Ze heeft wel behoefte aan goede vriendschappen. Ze betreurt de breuk tussen haar en Nicole Richie, eerder haar beste vriendin. "Ik ken haar al twintig jaar. Als ik mijn kinderfoto's bekijk word ik erg verdrietig. We gaan nu ergens doorheen, maar op een dag komt het weer goed."

Of dat ook echt gebeurt, is de vraag. Onlangs liet Richie weten geen behoefte te hebben aan een vriendschap met Paris. Ze zou haar zijn ontgroeid. Wel spelen ze beide een hoofdrol in de realityserie The Simple Life, waaraan ze contractueel verplicht zijn mee te werken. Met aparte cameraploegen en een eigen verhaallijn komen ze elkaar daarin niet tegen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen