Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Man moet zichzelf zijn voor sexy Yolanthe

Shownieuws

Soapster Yolanthe, volgens FHM-lezers de meest sexy vrouw van Nederland, vindt mannen die zichzelf zijn erg aantrekkelijk. Ze is op zoek naar haar grote liefde.

Yolanthe Cabau van Kasbergen vindt een man pas echt aantrekkelijk wanneer hij zich voordoet zoals hij echt is. "Als iemand zichzelf is en het klikt tussen hem en mij, dan is dat geweldig", zegt ze tegen Novum Nieuws. De vrijgezelle actrice hoopt stiekem dat ze binnenkort haar grote liefde tegenkomt. "Wie weet wat dit jaar me nog te brengen heeft." Haar toekomstige vlam moet er weliswaar 'goed verzorgd' uitzien, maar hoeft geen knappe kop te hebben. "Als iemand iets geks in z'n gezicht heeft, dan vind ik dat ook sexy."

De 21-jarige soapster werd dinsdagavond verkozen tot meest sexy vrouw van Nederland. Ze staat bovenaan een lijst die is samengesteld door lezers van het mannenblad FHM. In totaal gaven ongeveer 21 duizend mannen hun mening. De in Spanje geboren Yolanthe laat met haar winst collega-actrices Lieke van Lexmond en Chantal Janzen achter zich. Eerdere winnaressen van de prijs zijn Katja Schuurman, Bridget Maasland en Georgina Verbaan. Internationaal is de Amerikaanse actrice Scarlett Johansson dit jaar volgens FHM-lezers de meest begeerlijke vrouw.

Tijdens het bijbehorende feest in luxe club The Mansion in Amsterdam waren collega-schoonheden vol lof over Yolanthe. "Ze is gewoon helemaal perfect", vindt vrouwelijke rapper Goldy Lakhai. Ook zangeres EliZe is onder de indruk. "Ik vind haar haren erg mooi, en haar gezichtje." Presentatrice en actrice Sonja Silva vindt Yolanthe vooral 'heel sensueel'. "Als ik een man was, dan wist ik het wel."

Yolanthe reageerde nuchter op haar uitverkiezing. "Het is niet zo dat ik me hierdoor opeens heel anders voel." Op dit moment speelt de half-Spaanse in de BNN-soap ONM. Hoewel ze voorlopig geen afstand wil doen van haar baan, hoopt de brunette dat ze niet voor eeuwig in een soap te zien blijft. "Ik hoop dat ik me in de toekomst meer kan ontwikkelen." Concrete plannen heeft Yolanthe nog niet, maar het lijkt haar leuk om 'iets in het theater' te doen.

Dinsdagavond werd ook de Sp!ts Award uitgereikt. Deze prijs voor het mooiste jonge talent van Nederland ging naar Carolien Spoor. De 18-jarige actrice speelt in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Op 7-jarige leeftijd was ze ook te zien in de Oscar-winnende film 'Antonia'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen