Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ook Jack Black is nu vader

Shownieuws

Na Brangelina, TomKat en een handvol andere sterrenkoppels zijn nu ook acteur Jack Black en celliste Tanya Haden ouders van een gezond kind. Ze kregen een zoon.

(Novum/AP) - De ooievaar is voor de zoveelste keer langsgeweest in showbizzland. Deze keer werden acteur Jack Black en zijn vrouw Tanya Haden met een gezonde zoon verblijd. In de afgelopen weken werden verder Brad Pitt en Angelina Jolie, Tom Cruise en Katie Holmes, Sylvie en Rafael van der Vaart, Reinout Oerlemans en Daniëlle Overgaag, Gwen Stefani en Gavin Rosdale, en Matt Damon en Luciana Bozan de gelukkige ouders van een kind.

Op de site van het Amerikaanse weekblad US Weekly laat Black weten dat hij de 'wie-is de-beste-vader-competitie' zeker gaat winnen. "Ik word de beste vader op deze planeet." Hoe zijn zoontje heet, is nog niet bekend.

De 36-jarige Black verklapte de geboorte van zijn eerste kind, dat zaterdag ter wereld kwam, tijdens de première van zijn nieuwe film 'Nacho libre', maandagavond in Los Angeles. "De baby is veilig thuis dus ik kan niet wachten om naar huis te gaan."

Black speelde onder meer in 'The school of rock' en 'King Kong'. Hij heeft ook een band, Tenacious D. Zijn vrouw is celliste en de dochter van jazzgrootheid Charlie Haden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen