Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw McCartney klaagt Britse krant aan

Shownieuws

De echtgenote van Paul McCartney spant een proces aan tegen een krant die heeft geschreven dat zij werkzaam is geweest als prostituee.

De echtgenote van Paul McCartney spant een proces aan tegen een krant die heeft geschreven dat zij werkzaam is geweest als prostituee. Dat meldt het Britse persbureau Reuters. Zondag schreef de krant News of the World dat Heather Mills in de jaren tachtig en negentig geld verdiende als hoer van rijke klanten.

Heather ontkent de beschuldiging. Volgens haar advocaten heeft ze veel psychische problemen door de scheiding van McCartney. Zo zou ze lijden aan gewichtsverlies, gevoelens van angst en slaapproblemen. Daar komt dit artikel nog eens bovenop. Pas wanneer de scheiding van ex-Beatle McCartney rond is, worden stappen genomen tegen de krant.

Volgens rechtsdeskundigen kan de multimiljonair een kwart van zijn vermogen verliezen aan zijn vrouw. Zijn vermogen wordt geschat op 825 miljoen Britse pond, meer dan één miljard euro.

De 38-jarige Mills, tegenwoordig een dierenactiviste, trouwde in 2002 met de zanger. Het echtpaar wijt de scheiding aan negatieve verhalen in de roddelpers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen