Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jennifer geeft Vince de schuld van rookgedrag'

Shownieuws

Jennifer Aniston kan het roken niet laten en daarvan is vriend en kettingroker Vince Vaughn de schuld, meldt de Daily Express.

Jennifer Aniston kan het roken niet laten en daarvan is vriend Vince Vaughn de schuld. Dat vertelt een bron aan de Britse krant Daily Express. De 37-jarige actrice deed verwoede pogingen de sigaretten gedag te zeggen, maar dat lijkt een onmogelijk streven met een kettingroker aan haar zijde. Jennifer zou nu ruzie hebben met haar dokter, omdat ze hem had beloofd geen sigaret meer aan te raken.

"Elke keer als Jen wil stoppen zit Vince weer lekker weg te paffen. Hij helpt haar voor geen meter, en als ze er wat van zegt lacht hij haar uit", vervolgt de bron. Toch is Jennifer vastbesloten te stoppen op het moment dat zij en de 36-jarige Vince besluiten een gezinnetje te stichten. "Ze is ervan overtuigd dat ze stopt zodra ze zwanger is. En Vince ook."

Vanaf donderdag zijn Jennifer en Vince in de Nederlandse bioscopen te bewonderen in 'The break-up', een film over een koppel dat van elkaar af wil. Op de set van deze romantische komedie sloegen de vonken tussen de acteurs over. Hoewel het paar de relatie niet officieel heeft bevestigd, spreken de vele foto's van hen samen boekdelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen