Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Irene Moors twee weken achter de radiomicrofoon

Shownieuws

Irene Moors maakt haar debuut als diskjockey. De televisiepresentatrice neemt vanaf maandag gedurende twee weken plaats achter de microfoon van RTL FM.

Irene Moors maakt volgende week haar debuut als diskjockey. De 38-jarige televisiepresentatrice neemt vanaf maandag gedurende twee weken plaats achter de microfoon van RTL FM. Dat heeft RTL Nederland dinsdag bekendgemaakt. Moors neemt het ochtendprogramma gedurende deze periode over van RTL FM-presentatrice Marjon Keller, die tot half september met zwangerschapsverlof gaat.

De blondine ziet het als een uitdaging om op de radio haar eigen sfeer neer te zetten. "Ik ga er alles aan doen om het twee weken lang helemaal mijn ding te maken", zegt Moors in een persbericht. "Ik heb er ontzettend veel zin in."

Moors is bekend van televisieprogramma's als Telekids en Life & Cooking. In december raakte zij in opspraak door het programma 'Er is zoveel meer'. Voor de paranormale show werkte ze samen met medium Robbert van de Broeke, die werd beschuldigd van oplichting.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen