Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ferry Somogyi gaat door waar anderen opgeven

Shownieuws

Acteur Ferry Somogyi woont nu vier jaar in LA, maar heeft zijn droomrol nog niet te pakken. Toch geeft hij niet op. Hij wil doorgaan waar anderen ophouden.

Ferry Somogyi woont al vier jaar in Los Angeles, maar een droomrol in een film heeft hij nog altijd niet te pakken. Toch zit hij niet bij de pakken neer. "Doorgaan waar anderen ophouden, dat is de truc, de sleutel voor 'the American dream", zegt de acteur dinsdag in De Telegraaf. "Succesvolle mensen hebben hier één ding gemeen: ze geven nooit op."

Los Angeles is volgens Somogyi een stad met onnoemelijk veel valkuilen, oplichters, jaknikkers, teleurstellingen, beloftes, machthebbers en machtmisbruikers. Toch heeft hij het er prima naar zijn zin. "Ik heb mijn huisje op het strand en een geweldig sociaal leven", verklaart hij. "Je mag hier dromen. Je mag ook succesvol zijn en het breed laten hangen. L.A. is een waanzinnige stad."

De 33-jarige Somogyi werd in Nederland bekend als Rik in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Nu verdient hij zijn geld als personal trainer. Hoe het hem in Amerika verder vergaat, is binnenkort wekelijks te lezen op de website van de krant.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen