Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marc en Jennifer vergeten afkomst niet

Shownieuws

Jennifer Lopez en Marc Anthony zijn niet vergeten waar ze vandaan komen. Het Amerikaanse glamourpaar liep vooraan in de Puerto Ricaanse parade in New York.

(Novum/AP) - Jennifer Lopez en haar man Marc Anthony zijn niet vergeten waar ze vandaan komen. Het Amerikaanse glamourpaar liep zondag vooraan in de Puerto Ricaanse parade in New York. Ze werden vergezeld door burgemeester Michael Bloomberg. De jaarlijkse mars wordt gekenmerkt door salsamuziek, dansgroepen en schaars geklede dames.

Voor de 37-jarige Anthony is de parade elk jaar een hoogtepunt. "Het is een traditie", vertelt hij. "Ik kijk altijd het hele jaar uit naar dit evenement." Zowel hij als zijn 36-jarige vrouw is opgegroeid in New York, maar ze hebben beiden Puerto Ricaanse wortels. Hun ouders komen van het Caraïbische eiland dat deel uitmaakt van de Verenigde Staten.

De Puerto Ricaanse parade in New York wordt sinds 1958 jaarlijks gehouden. Met honderdduizenden deelnemers en toeschouwers is het een van de grootste evenementen van de stad.

Lopez en Anthony trouwden twee jaar geleden. Voor de zangeres en actrice is het haar derde huwelijk, Anthony trouwde één keer eerder. Lopez is stiefmoeder van de drie kinderen van haar echtgenoot uit zijn eerdere huwelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen