Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Georgina kijkt liefst naar Afrikaanse voetballers

Shownieuws

Georgina Verbaan kijkt met veel belangstelling naar de Afrikaanse teams op het WK. "Die donkere mannen, die zien er goed uit", zegt de 26-jarige actrice.

Georgina Verbaan kijkt met veel belangstelling naar de Afrikaanse teams op het wereldkampioenschap voetbal. De 26-jarige actrice en zangeres vindt de voetballers uit dat werelddeel zeer aantrekkelijk. "Die donkere mannen, die zien er goed uit", zegt ze tegen Novum Nieuws. Verbaan kijkt dan ook uit naar de volgende wedstrijd van het Nederlands elftal, vrijdag tegen Ivoorkust. "Ik kan niet wachten op al die mooie spelers."

Doelman Edwin van der Sar is de favoriete Nederlandse speler van Verbaan. "Ik vind hem schattig en er heel leuk uitzien." Als niet iedereen haar mening deelt, zal haar dat echter niets verbazen. "Ik ga meestal een beetje voor de nerd en de underdog", verklaart ze.

Verbaan vormt met presentatrice Irene van de Laar één van drie duo's die op initiatief van telecombedrijf KPN op geheel eigen wijze commentaar geven bij de wedstrijden van het Nederlands elftal. De andere tweetallen die tijdens het WK in actie komen, zijn Gordon en Gerard Joling en Ruben Nicolaï en Tijl Beckand, van het humoristische BNN-programma de Lama's. Hun commentaren zijn te beluisteren via de telefoon en duren Nederland is uitgeschakeld of wereldkampioen is geworden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen