Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rita Verdonk krijgt Leco-look

Shownieuws

Rita Verdonk heeft voor een special editie van de maandelijkse glossy Beau Monde een nieuw uiterlijk aangemeten gekregen door visagist Leco van Zadelhof.

Minister Rita Verdonk gaat Caroline Tensen en Estelle Gullit achterna. Ze heeft voor een speciale editie van de maandelijkse glossy Beau Monde een nieuw uiterlijk aangemeten gekregen door visagist Leco van Zadelhoff. Ook politici Karla Peijs, Agnes Kant, Khadija Arib en Medy van der Laan werden voor het blad gerestyled.

Voor het themanummer van de maand juni, waar de politici op de cover prijken, interviewde Estelle Gullit premier Balkenende. Daar zijn geen wereldschokkende scoops uitgekomen, zegt hoofdredacteur John Lukken maandag in De Volkskrant. "Maar je krijgt wel een beeld van hem als mens. De weinige tijd dat hij thuis is, stapt hij met zijn vrouw en zijn dochter op de fiets om te picknicken."

Volgens Lukken lopen Verdonk en Peijs met een fotootje van hun metamorfose door de Tweede Kamer en laten het aan iedereen zien. Femke Halsema, die ook door het blad werd benaderd, weigerde mee te doen. Ze wilde niet meewerken aan iets waar ze op haar uiterlijk werd beoordeeld en niet op inhoud.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen