Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon verhinderde optreden nichtje Deborah

Shownieuws

Het nichtje van Gordon heeft de Topper tevergeefs gevraagd of ze met hem mocht optreden in de Amsterdam ArenA. "Het was te vroeg", zegt de 21-jarige Deborah.

Het nichtje van Gordon heeft de Amsterdamse zanger tevergeefs gevraagd of ze tijdens een van de Toppers-concerten met hem mocht optreden in de Amsterdam ArenA. "Het was te vroeg", zei de 21-jarige Deborah zondag in het programma 'De Hollandse muziekmiddag' op Radio Flevoland. "Nederland moet mij eerst leren kennen." Ze blijft hopen op een dag in de ArenA te zingen.

Deborah was tijdens de uitverkochte Toppers-concerten eind vorige maand wel aanwezig om een van Gordons broers te helpen met de verkoop van T-shirts. "We komen echt uit een marktfamilie", verklaart ze.

In 2004 deed Deborah mee aan de televisietalentenjacht 'Popstars - the rivals'. Ze viel naar eigen zeggen af omdat zij 'te vol' was en te veel persoonlijkheid heeft voor een meidengroep. Uit het programma kwam de inmiddels opgeheven groep Raffish voort. In het najaar komt het debuutalbum van Deborah uit. Vorige maand was de release van haar eerste single, 'Elke keer'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen