Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mr. Fantastic las als kind geen strips

Shownieuws

De hoofdrolspeler uit 'Fantastic Four' heeft als kind nooit een strip gelezen. "Ik ben als een complete nieuweling in deze wereld beland", zegt Ioan Gruffudd.

Een van de hoofdrolspelers uit de films 'Fantastic Four' heeft als kind nooit een strip gelezen. "Ik ben als een complete nieuweling in deze wereld beland", zegt Ioan Gruffudd zondag op de Amerikaanse website comingsoon.net.

De 32-jarige Brit speelt Reed Richards, een man die zich als een elastiek kan uitrekken. De 'Fantastic Four'-films zijn gebaseerd op de Amerikaanse stripverhalen van Marvel Comics. "Die schrijvers van de Marvel-strips hebben een verbazingwekkende wereld geschapen", meent Gruffudd. "Het is gewoon een geweldige fantasiewereld waar wij allemaal naartoe kunnen vluchten."

In 'Fantastic Four 2' nemen de Onzichtbare Vrouw, Mr. Fantastic, Toorts en Ding het op tegen de Silver Surfer. Deze dienaar van de buitenaardse tiran Galactus heeft kosmische krachten. De opnamen beginnen eind augustus in het Canadese Vancouver. In juni volgend jaar komt de film in de bioscoop.

Superschurk Doctor Doom wordt net als in de eerste film vertolkt door Julian McMahon. Doom is de koning van het fictieve staatje Latveria en wil de rest van de wereld veroveren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen