Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Potenrammers slaan danceartiest in ziekenhuis

Shownieuws

Danceartiest Kevin Aviance is in het ziekenhuis geslagen door een groep mannen die antihomokreten slaakten. Hij moest aan zijn gebroken kaak worden behandeld.

(Novum/AP) - De Amerikaanse danceartiest Kevin Aviance is het ziekenhuis ingeslagen door een groep mannen die anti-homokreten slaakten. De 37-jarige zanger en modeontwerper moest onder meer worden behandeld aan een gebroken kaak. Zijn toestand is momenteel goed, maar hij kan voorlopig nog niet optreden. Daardoor verschijnt de donkere homoseksueel volgende week niet op de Gay Pride-parade in New York.

Zaterdagnacht belaagden zes of zeven mannen hem op een straathoek in Manhattan. Zij gooiden objecten naar de artiest en sloegen hem. Voorbijgangers grepen niet in. Vier verdachten zijn gearresteerd. Hun leeftijd varieert van 16 tot 20 jaar.

Aviance treedt als vrouw verkleed op, maar had tijdens het incident mannenkleren aan. In 2002 had hij een hit met het nummer 'Alive'. Andere bekende nummers van Aviance zijn 'Din da da' (1997) en 'Give it up' (2004).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen