Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Alec Baldwin krijgt psychologisch onderzoek

Shownieuws

Alec Baldwin wordt psychologisch onderzocht. Dat heeft een rechter bepaald. De psycholoog moet uitmaken of Baldwin zijn 10-jarige dochtertje vaker mag zien.

(Novum/AP) - De Amerikaanse acteur Alec Baldwin wordt psychologisch onderzocht. Dat heeft een rechter bepaald. De psycholoog moet uitmaken of Baldwin zijn 10-jarige dochtertje vaker mag zien. Baldwin en zijn ex-vrouw Kim Basinger zijn sinds lange tijd in een juridische strijd verwikkeld om de voogdij over hun dochter Ireland.

De psycholoog moet in gesprekken met Baldwin achterhalen of hij Ireland tegen haar moeder opzet. Als de 48-jarige acteur weigert te praten met de psycholoog die de rechter heeft uitgekozen, wordt donderdag een andere psycholoog uitgezocht.

In oktober zei Basingers advocaat dat Baldwin aan 'ernstige emotionele problemen' lijdt en dat hij in het verleden was beschuldigd van huiselijk geweld. Volgens Baldwin zet de 52-jarige actrice Ireland juist tegen hem op.

Het Hollywood-stel trouwde in augustus 1993. In 2000 gingen de filmsterren uit elkaar; twee jaar later volgde de officiële scheiding.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen