Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Topvisagist Mari werd gepest op school

Shownieuws

Sterrenkapper Mari van de Ven werd zwaar gepest op school: "Ik was het zwarte schaap, ben uitgescholden en genegeerd."

Sterrenkapper Mari van de Ven werd zwaar gepest op school. "Ik was het zwarte schaap, ben uitgescholden en genegeerd", vertelt de visagist en kapper zondag in De Telegraaf.

"Ik heb mijn hele lagereschooltijd geen vrienden en vriendinnen gehad. Ik trok wat op met een nichtje en verder was ik alleen." Als Mari nu door zijn geboortedorp Nistelrode fietst, groeten diezelfde mensen van toen hem uitermate vriendelijk. "Omdat ik nu bekend ben of zo. Dat geeft me geen gevoel van triomf, wel van verbazing. Zij kunnen toch niet vergeten zijn wat ze me hebben aangedaan?"

De man die ervoor zorgt dat sterren als Wendy van Dijk en Ilse DeLange er piekfijn uitzien, vertelt ook over zijn coming-out. Omdat zowel zijn broertje als zijn zusje op jonge leeftijd is overleden, hield hij dit nieuws zo lang mogelijk verborgen voor zijn ouders. "Ik heb onbewust toch altijd het gevoel gehad dat ik hen niet moest lastigvallen met mijn problemen."

Mari vertelde zijn moeder op zijn 19e dat hij homoseksueel is. "Het leek me erg voor haar, haar enige overgebleven kind dat ook nog een buitenbeentje was. Maar zij noch mijn vader heeft daar ooit een probleem van gemaakt." Moeder Van de Ven was blij dat haar zoon kapper werd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen