Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ringo Starr op tournee met supergroep

Shownieuws

Ringo Starr treedt opnieuw op met zijn All-Star Band. Woensdag begint de ex-Beatle zijn negende tournee met deze supergroep, die grote namen bevat.

Ringo Starr treedt opnieuw op met zijn All-Star Band. Woensdag begint de 65-jarige ex-Beatle in het Canadese Toronto zijn negende tournee met deze supergroep, die bestaat uit wisselende combinaties van artiesten. Momenteel repeteert Starr met Rod Argent, Mark Hudson, Richard Marx, Billy Squier, Edgar Winter en Sheila E. Dat heeft het Britse persbureau Reuters gemeld.

De set bestaat uit nummers als 'The stroke' (van Squier), 'Hold your head up' (van Argent) en 'It don't come easy' (van Starr).

In 1989 richtte Starr de All-Star Band op. De formatie bestond toen uit onder anderen Nils Lofgren en Billy Preston. "In plaats van zes bands op het podium die elk twintig minuten spelen, vind ik het veel leuker om al de artiesten tegelijkertijd te hebben", zei Starr tegenover Reuters.

Starr, die eigenlijk Richard Starkey heet, maakte al in zijn tijd als Beatle twee soloalbums, 'Sentimental journey' en 'Beaucoups of blues'. In de jaren erop scoorde de Britse drummer en zanger nog enkele hits met songs als 'Photograph' en 'You're sixteen'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen