Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robbie Williams belooft gratis concert

Shownieuws

Popster Robbie Williams heeft zijn Ierse fans een gratis concert beloofd. De zanger deed deze belofte na een mislukte stunt aan het einde van een optreden.

De Britse popster Robbie Williams heeft zijn Ierse fans een gratis concert beloofd na een teleurstellend optreden vrijdag in Dublin. De 32-jarige zanger deed deze belofte na een mislukte stunt aan het einde van zijn optreden, waarmee hij zijn Close Encounters-tournee opende. Dat heeft het Britse persbureau Reuters zaterdag gemeld.

Tijdens de song 'Let me entertain you' had Robbie van een balustrade in een gondel moeten zakken, maar de apparatuur bleek niet te werken. Daardoor moest Robbie het podium op rennen tussen ontploffend vuurwerk. Na zijn optreden zei de zanger dat hij niet optimaal had gefunctioneerd. Het toch al geanimeerde publiek begroette zijn belofte met gejuich. In het Croke Park-stadion waren negentigduizend mensen aanwezig.

De titel van de tournee verwijst naar de klassieke sciencefictionfilm 'Close encounters of the third kind' (1977) van Steven Spielberg. De show bevat vlammen, vuurwerk en Egyptische symboliek. Later deze maand geeft Robbie vier uitverkochte optredens in de Amsterdam ArenA.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen