Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Videoboodschap Angelina Jolie erg populair

Shownieuws

De televisieboodschap die Angelina Jolie insprak voor de Internationale Dag van de Vluchteling vindt veel aftrek van televisiezenders. De UNHCR biedt deze aan.

De televisieboodschap die Angelina Jolie heeft ingesproken voor de Internationale Dag van de Vluchteling vindt veel aftrek van televisiezenders. Dat meldt persbureau Reuters vrijdag. De boodschap wordt aangeboden door de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties UNHCR. "Al heel veel tv-zenders hebben het filmpje aangevraagd", zegt een woordvoerder. "Een zender in Spanje zendt het zelfs twee keer per uur uit."

De actrice vraagt in de videoboodschap aandacht voor de jaarlijkse Internationale Dag van de Vluchteling op 20 juni. "Ik ben Angelina Jolie. Ik wil iedereen vragen om te helpen de hoop van de miljoenen vluchtelingen op de wereld levend te houden en te denken aan de Dag van de Vluchteling." De dag wordt dit jaar in meer dan honderd landen gevierd met als thema 'hoop'.

Jolie sprak de boodschap in april in, toen zij in Namibië de geboorte van haar dochtertje afwachtte. Ze beviel op 27 mei van dochter Shiloh Nouvel. De actrice is sinds 2001 ambassadeur van de UNHCR.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen