Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Desperate housewife' Sheridan aangeklaagd

Shownieuws

Actrice Nicollette Sheridan moet voor de rechter komen. De 'Desperate housewives'-ster wordt door haar voormalige manager aangeklaagd wegens contractbreuk.

(Novum/AP) - Nicollette Sheridan moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden. De 42-jarige actrice, bekend van de televisieserie 'Desperate housewives', wordt aangeklaagd wegens contractbreuk. Haar voormalige manager zegt recht te hebben op een deel van de inkomsten van de tv-ster.

Manager Rob Lee houdt zichzelf verantwoordelijk voor het succes van de actrice. Hij claimt dat Sheridan hem inhuurde 'toen haar carrière nog voornamelijk bestond uit incidentele rolletjes op televisie'. Hij zou haar hebben overgehaald om auditie te doen voor 'Desperate housewives'.

Sheridan betaalde Lee aanvankelijk tien procent van haar inkomen, maar in november 2004 ontsloeg zij hem. De manager eist nu een schadevergoeding van bijna vierhonderdduizend euro.

Voordat ze in 'Desperate housewives' verscheen, was Sheridan onder meer te zien in de televisieserie 'Will & Grace'. De in Engeland geboren actrice stond vorig jaar bovenaan de lijst van slechtst geklede vrouwen, die jaarlijks wordt opgesteld door modeontwerper Richard Blackwell. In maart verloofde ze zich met zanger Michael Bolton.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen