Kies je favoriete radiostation

Dossiers

IsOokSchitterend geeft megaconcert in Amsterdam

Shownieuws

IsOokSchitterend geeft op 1 december een megaconcert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De Nederlandstalige groep gaf dit jaar al bijna honderd concerten.

IOS (IsOokSchitterend) geeft op 1 december een megaconcert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dat maakte platenmaatschappij CNR Records donderdag bekend. De Nederlandstalige groep gaf dit jaar al bijna honderd concerten, waaronder het 10-jarig jubileumoptreden in april in de Amsterdamse popzaal Paradiso.

In 1997 scoorde IOS zijn eerste hit met de single 'Voltooid verleden tijd'. De band werd een jaar eerder in Groningen door de jeugdvrienden Joost Haartsen en Marc van der Voorn opgericht om mee te doen aan het AHC Songfestival, een landelijke wedstrijd voor studentenbandjes.

IOS maakte vorig jaar een comeback na het enkele jaren rustig aan te hebben gedaan. De single 'Uit de schaduw' stond wekenlang in de topvijf van meest gedraaide nummers op de Nederlandse radio. Ook werd de plaat gekozen tot soundtrack van de Staatsloterijcampagne op radio en tv. De nieuwe single 'Altijd wel iemand' ligt vanaf 3 juli in de winkels. De band werkt tussen de optredens door aan een nieuw album. Dat moet begin volgend jaar verschijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen