Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon vindt het fijn om irritant te zijn

Shownieuws

Gordon wil dat mensen hem irritant vinden. Hij vindt het een bewijs dat hij spraakmakend is. "Gehaat en geliefd tegelijk is het beste wat je kan overkomen."

Gordon wil dat mensen hem irritant vinden. De zanger vindt het een bewijs dat hij spraakmakend is. "Gehaat en geliefd tegelijk is het beste wat je kan overkomen", schrijft Gordon woensdag op zijn weblog. De Amsterdammer staat op de zevende plaats in een lijst van meest irritante Nederlanders die De Telegraaf woensdag publiceerde.

De lijst, die is gebaseerd op onderzoek onder de Nederlandse bevolking, wordt aangevoerd door Rita Verdonk, Paul de Leeuw en Patty Brard. Gordon kondigt aan zijn best te doen om in de toekomst nog irritanter gevonden te worden. "Ik ga voor het lijsttrekkerschap. Vind mij irritant, kots mij uit."

Gordon stond vorige maand samen met Gerard Joling en René Froger drie avonden lang in een uitverkochte Amsterdam ArenA voor Toppers in Concert. De komende tijd doet de 37-jarige zanger het rustig aan. Hij gaat in juli in de Verenigde Staten proberen zijn vliegbrevet te halen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen