Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Slechte kritieken Broadway-debuut Julia Roberts

Shownieuws

Het Broadway-debuut van Julia Roberts is slecht ontvangen in de VS. De actrice speelt samen met Paul Rudd en Bradley Cooper in 'Three days of rain'.

(Novum/AP) - Het Broadway-debuut van Julia Roberts is slecht ontvangen. De actrice speelt samen met Paul Rudd en Bradley Cooper in 'Three days of rain'. De kritieken hebben geen invloed op het succes van het toneelstuk. Alle voorstellingen tot en met juni zijn al uitverkocht. In de weken voor de première heeft het stuk meer dan een miljoen dollar opgebracht.

Het merendeel van de Amerikaanse kranten is negatief. The New York Times vond het optreden van Roberts 'slecht volgens de conventies van de theaterwereld'. "Julia Roberts zal met dit optreden geen fans verliezen, maar ze zal onder het theaterpubliek ook geen nieuwe fans krijgen." De theaterrecensent van The New York Post vond de hele show slecht. "Ik vond het stuk verschrikkelijk. En helaas vond ik Julia ook verschrikkelijk." Volgens The Daily News heeft Roberts 'verrassend weinig podiumuitstraling'.

Niet alle kranten waren negatief. USA Today noemde Roberts optreden 'geloofwaardig en grappig'. Volgens Newsday gaf de actrice een 'intelligent en bewonderenswaardig optreden' weg.

'Three days of rain' wordt geregisseerd door Joe Mantello. Het toneelstuk gaat over een broer, een zus en een vriend van hen, die een relatiegeheim van hun ouders onderzoeken. De acteurs spelen in het eerste deel de kinderen en in het tweede deel de ouders.

De voorstelling op de planken van Broadway betekent de terugkeer van de 37-jarige Roberts na de geboorte van haar tweeling vorig jaar. De actrice brak door bij het grote publiek met haar rol in 'Pretty woman' (1990). In 2001 won ze een Oscar voor de titelrol in 'Erin Brockovich'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen