Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bløf-zanger droomde over De Dijk

Shownieuws

Bløf-zanger Paskal Jakobsen droomde lange tijd dat hij Huub van der Lubbe opvolgde als zanger van De Dijk. Als Van der Lubbe iets overkwam kon hij hem opvolgen.

Bløf-zanger Paskal Jakobsen heeft lang gedroomd dat hij Huub van der Lubbe zou opvolgen als zanger van De Dijk. Jakobsen fantaseerde dat Van der Lubbe 'iets niet al te verschrikkelijks' overkwam, maar De Dijk toch zou ontvallen. "Ik zou dan wellicht de nieuwe zanger van De Dijk kunnen worden", zegt hij in KRO Magazine.

Jakobsen meldt er wel uitdrukkelijk bij dat hij Van der Lubbe het allerbeste toewenst. "Ik heb Huub het verhaal later ook wel eens verteld. Hij moest daar ontzettend om lachen."

Bløf bracht begin maart de nieuwe cd 'Umoja' uit. De band werkte op het album samen met artiesten uit verschillende werelddelen. De Zeeuwse groep neemt in september in de Marokkaanse stad Marrakech een nieuw nummer op.

Maandag stond Bløf op Pinkpop. Op 9 september is de band te zien in het Spaarnwoudepark in Spaarnwoude. Bløf treedt die dag voor de duizendste keer op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen