Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vj Valerio houdt van dominante vrouwen

Shownieuws

TMF-vj Valerio vindt het fijn als hij wordt overheerst door een vrouw. De ideale partner van de van oorsprong Italiaanse presentator is 'een beetje bitchy'.

TMF-vj Valerio vindt het fijn als hij wordt overheerst door een vrouw. Zijn ideale partner is 'een beetje bitchy'. "Daar word ik een mak lammetje van", legt de van oorsprong Italiaanse presentator uit in het meidenblad Yes.

De 22-jarige Valerio heeft niet alleen voorkeuren qua karakter. "Liefst een brunette met een beetje vakantiebruine huid", omschrijft hij het uiterlijk van zijn droomvrouw. De geboren Amsterdammer wil voorlopig geen relatie, omdat dat volgens hem alleen maar problemen oplevert. "Als je hebt afgesproken met je vriendin kan je niet afbellen, want dan heb je de poppen aan het dansen."

Valerio Zeno begon zijn televisiecarrière twee jaar geleden als presentator van het jongerenprogramma 6pack. In april startte zijn eigen programma bij TMF, 'Wakker worden met Valerio'. Voor deze show ging hij elke dag op zoek naar een nieuwe slaapplek bij mensen thuis. Volgende maand begint 'Valerio's datingshow'. In dit TMF-programma heeft een vrijgezel drie mogelijke dates. De vrienden van de kandidaat bepalen uiteindelijk met wie van de drie hij of zij er daadwerkelijk op uittrekt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen