Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Woody Harrelson deelt leven met vier vrouwen

Shownieuws

De Amerikaanse acteur Woody Harrelson deelt zijn leven voortaan met vier vrouwen. Zijn echtgenote Laura Louie is zaterdag opnieuw bevallen van een meisje.

De Amerikaanse acteur Woody Harrelson deelt zijn leven voortaan met vier vrouwen. Zijn echtgenote Laura Louie is zaterdag opnieuw bevallen van een meisje. De derde dochter van het echtpaar krijgt de namen Makani Ravello. Dat heeft het koppel dinsdag laten weten aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Het stel is in de wolken met de vierde vrouw in het gezin. "In deze door mannen gedomineerde wereld doen we ons best om de energie in balans te houden", schrijven ze in een verklaring. "Met trots kondigen wij de voltooiing van onze goddelijke trilogie aan, met de geboorte van onze derde dochter Makani."

De 44-jarige Harrelson en 41-jarige Louie trouwden in 1998. Zij wonen op Hawaï met hun dochters, Denni Montana (13) en Zoe Giordana (9).

Woody Harrelson vervulde van 1985 tot en met 1993 de rol van Woodrow Tiberius 'Woody' Boyd in de Amerikaanse televisieserie 'Cheers'. Verder speelde hij in films als 'Natural born killers' (1994), 'Edtv' (1999) en 'The big white' (2005).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen