Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Aniston verslaat X-men

Shownieuws

De romantische film 'The break-up' met Jennifer Aniston doet het goed in de Amerikaanse bioscopen. De film haalde meer geld op dan 'X-men: the last stand'.

(Novum/AP) - De romantische film 'The break-up' met Jennifer Aniston en Vince Vaughn in de hoofdrollen doet het goed in de Amerikaanse bioscopen. In het pinksterweekeinde haalde de film meer geld op dan 'X-men: the last stand', zodat de eerste plaats is bereikt van de zogeheten box office, de lijst van films met de hoogste omzetten. 'The break-up' was goed voor een omzet van ruim dertig miljoen euro, terwijl de sciencefictionfilm het moest doen met iets meer dan 26 miljoen euro.

'The break-up' gaat over Brooke (Aniston) en Gary (Vince Vaughn), die weigeren uit hun gezamenlijke huis te vertrekken als hun relatie is gestrand. Aniston vertelde vorige week dat ze haar scheiding van filmster Brad Pitt dankzij de rol beter heeft kunnen verwerken. "Het had iets reinigends", legde ze uit. In oktober scheidden Pitt en Aniston na een huwelijk van vierenhalf jaar.

Momenteel zou Aniston een relatie hebben met haar tegenspeler Vaughn. Hardnekkige geruchten doen daarover de ronde, maar ze hebben hun relatie niet bevestigd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen