Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Styliste Colin Farrell eist schadevergoeding

Shownieuws

Een styliste van Colin Farrell wil geld zien van een productie- en een filmmaatschappij omdat ze vorig jaar op de set van de film 'Miami vice' gewond is geraakt

(Novum/AP) - Een persoonlijke styliste van filmster Colin Farrell wil geld zien van een productie- en een filmmaatschappij omdat ze vorig jaar op de set van de film 'Miami vice' gewond is geraakt. Joulles Wright zat tijdens opnamen in een speedboot toen een boei losraakte en haar in het gezicht raakte. Ze moest daarna aan haar kaak worden geopereerd.

Wright eist een schadevergoeding van de productiemaatschappij van de film en filmmaatschappij Universal, omdat de boei niet goed zou zijn vastgemaakt. Ze zegt nog altijd last te hebben van haar verwondingen.

De film 'Miami vice' is een remake van de televisieserie uit de jaren tachtig. Hoofdrolspeler Colin Farrell is in de film te zien als detective James 'Sonny' Crockett. Zijn collega Ricardo 'Rico' Tubbs wordt gespeeld door Jamie Foxx. De film draait vanaf 17 augustus in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen