Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Touriya Haoud getrouwd met Greg Vaughan'

Shownieuws

De Nederlandse actrice Touriya Haoud is getrouwd. Het fotomodel heeft zondag haar jawoord gegeven aan de Amerikaanse acteur Greg Vaughan, meldt People.

De Nederlandse actrice Touriya Haoud is getrouwd. Het fotomodel heeft zondag haar jawoord gegeven aan de Amerikaanse acteur Greg Vaughan, meldt de website van het Amerikaanse tijdschrift People. De huwelijksceremonie heeft plaatsgevonden op een landgoed in Los Angeles.

De plechtigheid werd geleid door een dominee uit het Texaanse Dallas, de geboorteplaats van de 32-jarige Vaughan. Haoud droeg een jurk van modeontwerpster Reem Acra. De bruidegom was gekleed in een wit pak van Gucci. Ongeveer honderd gasten woonden het huwelijk bij.

In januari vertelde de 28-jarige Houad al dat ze met Vaughan in het huwelijksbootje zou stappen, maar de precieze datum van het huwelijk is nooit bekendgemaakt. De filmsterren ontmoetten elkaar op een feestje van een wederzijdse vriend in Los Angeles. Hun relatie werd in Nederland bekend toen ze in november samen waren bij de uitreiking van de Beau Monde Awards.

Haoud probeert in de Verenigde Staten een acteercarrière op te bouwen. In mei maakte de Rhenense haar Amerikaanse debuut in de film 'Five fingers', naast acteurs als Ryan Philippe ('Crash') en Laurence Fishburne ('The matrix'). Greg Vaughan is onder meer bekend van rollen in series als 'Charmed' en 'Beverly Hills 90210'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen