Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Robbie Williams heeft vaste vriendin'

Shownieuws

Robbie Williams is geen vrijgezel meer. De Britse presentatrice en actrice Tara Palmer-Tomkinson zegt een relatie te hebben met het popidool.

Robbie Williams is geen vrijgezel meer. De Britse presentatrice en actrice Tara Palmer-Tomkinson zegt een relatie te hebben met het popidool. Ze deed die onthulling in de talkshow van Terry Wogan, melden diverse Britse media maandag. Het programma wordt zondag uitgezonden.

Vorige maand werd duidelijk dat Palmer-Tomkinson iets heeft met de 32-jarige Williams. De twee zouden tien dagen lang in bed hebben doorgebracht in het Londense penthouse van de popster. Hoewel de 34-jarige Palmer-Tomkinson bevestigt nog steeds samen te zijn met Williams, laat ze verder weinig over hun verhouding los. "Je moet niet te veel over een relatie zeggen, want daar verpest je alles alleen maar mee", wordt ze in de talkshow geciteerd.

Over het liefdesleven van zowel Tara Palmer-Tomkinson als Robbie Williams wordt de laatste maanden veel gespeculeerd in de media. De presentatrice en actrice zou twee maanden geleden een affaire hebben gehad met zanger James Blunt. Over Williams werd vorige maand nog gemeld dat hij samen was met achtergrondzangeres Jo Garland. In april werd het popidool nog in verband gebracht met het Zuid-Afrikaanse model Minki van der Westhuizen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen