Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Verdwenen vriend Olivia Newton-John leeft nog'

Shownieuws

De spoorloos verdwenen vriend van Olivia Newton-John leeft nog. Patrick McDermott, die vorig jaar verdween tijdens een vistripje, zou zijn gezien in Mexico.

De spoorloos verdwenen vriend van actrice Olivia Newton-John leeft nog. Dat zeggen meerdere personen in de Australische krant The Daily Telegraph. Patrick McDermott, die in de zomer van vorig jaar verdween tijdens een nachtelijk vistripje, zou zijn gezien in Mexico. Meerdere mensen, onder wie een bareigenaar, zeggen hem onlangs nog te hebben gezien op het Mexicaanse schiereiland Baja.

De 49-jarige McDermott verdween vorig jaar juni. Zijn portemonnee en andere bezittingen zijn teruggevonden op de boot waarmee hij op stap was. Sinds zijn verdwijning gaan geruchten dat hij zijn dood in scène heeft gezet om schuldeisers te ontlopen.

Op het moment van zijn verdwijning was McDermott verwikkeld in een juridische strijd om de alimentatie voor zijn zoon Chance. Twee maanden voor hij verdween, had een rechter bepaald dat hij alle alimentatie, die hij negen jaar had verzuimd te betalen, alsnog moest voldoen aan zijn ex-vrouw. In 2000 werd McDermott failliet verklaard.

McDermott had op het moment van zijn verdwijning ruim negen jaar een relatie met Olivia Newton-John. Zij is onder meer bekend van haar rol in de filmmusical 'Grease', waarin ze de tegenspeelster is van John Travolta. Liedjes als 'You're the one that I want' en 'Summer nights' werden wereldwijd toptienhits. De zangeres bracht vorig jaar oktober haar nieuwe album uit, 'Stronger than before'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen