Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Youngbloodz riskeren straf voor drugsbezit

Shownieuws

De twee leden van Youngbloodz worden mogelijk vervolgd voor drugs- en wapenbezit. In de tourbus van J-Bo en Sean Paul werden marihuana en vuurwapens gevonden.

(Novum/AP) - De twee leden van de Amerikaanse rapformatie Youngbloodz worden mogelijk vervolgd voor drugs- en wapenbezit. J-Bo en Sean Paul werden deze week gearresteerd toen ze op weg waren naar een concert in de Amerikaanse staat Georgia. De politie trof in hun tourbus een halve kilo marihuana en twee vuurwapens aan.

De bus met J-Bo, Sean Paul en twaalf tourbegeleiders werd door de politie staande gehouden vanwege een verlopen nummerplaat. De agenten kregen argwaan toen ze in de bus een sterke marihuanalucht roken.

Het duo is vrijdag op borgtocht vrijgelaten. Een woordvoerder van Youngbloodz zegt niet te twijfelen aan de goede afloop. "De jongens hebben nog nooit enige problemen met de wet gehad."

De 29-jarige J-Bo, die in werkelijkheid Jeffrey Ray Grigsby heet, en de 27-jarige Sean Paul Joseph brachten in 1999 hun debuutalbum 'Against da grain' uit. De meest recente cd van Youngbloodz is het vorig jaar verschenen 'Everybody know me'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen