Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pinkpop verwacht extra drukte door zon

Shownieuws

Pinkpop verwacht zondag en maandag extra bezoekers te trekken vanwege het goede weer. Het festival is officieel uitverkocht maar er zijn kaarten achtergehouden.

De organisatie van Pinkpop verwacht zondag en maandag extra bezoekers te trekken vanwege het goede weer. Het festival in het Zuid-Limburgse Landgraaf is officieel uitverkocht, maar er zijn kaarten achter de hand gehouden voor mensen die op het laatste moment besluiten te komen. Hoeveel kaarten nog beschikbaar zijn is niet bekendgemaakt.

Volgens weersverwachtingen blijft het de komende dagen droog in Limburg. De temperatuur ligt rond de zeventien graden en het wordt bewolkt met zonnige perioden.

Festivalorganisator Jan Smeets noemt het weer 'een grote meevaller'. Volgens Smeets is de sfeer goed en is de eerste dag van het festival in 'pais en vree' verlopen. Zaterdag waren onder meer Kaiser Chiefs en Placebo te zien.

Zondag en maandag treden onder meer dEUS, Racoon, Keane en Franz Ferdinand op. Pinkpop wordt afgesloten door de Red Hot Chili Peppers. Maandagavond is op Nederland 3 een registratie van het festival te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen