Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Privé-jet Oprah Winfrey bijna klaar

Shownieuws

Oprah Winfrey is binnenkort ook in de lucht de koning te rijk. Het luxe privé-vliegtuig dat de Amerikaanse presentatrice heeft besteld is bijna klaar.

(Novum/AP) - Oprah Winfrey is binnenkort ook in de lucht de koning te rijk. Het luxe privé-vliegtuig dat de Amerikaanse presentatrice heeft besteld bij vliegtuigbouwer Bombardier Aerospace is bijna klaar. Dat meldt de Canadese krant La Presse. Het speciaal voor Winfrey gebouwde toestel heeft ruim 32 miljoen euro gekost.

De jet wordt betaald door de productiemaatschappij van Winfrey. De bouw van het toestel, waarin plaats is voor tien passagiers, heeft een jaar geduurd. Het luxe interieur is afgewerkt met leer en designmeubels. Volgens een woordvoerder heeft het toestel een 'gebruikelijke uitrusting' voor de prijsklasse.

De 52-jarige Winfrey is niet de eerste ster met een eigen vliegtuig van Bombardier. Onder anderen regisseur Steven Spielberg en Microsoft-oprichter Bill Gates kochten eerder een luxe privé-jet bij de Canadese vliegtuigbouwer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen