Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huis Elvis toch niet naar Uri Geller

Shownieuws

Uri Geller kan geen museum over het paranormale vestigen in het oude huis van Elvis Presley. Hij had het huis gekocht via eBay, maar het is door derden gekocht.

Helderziende Uri Geller kan geen museum over het paranormale vestigen in het vroegere huis van Elvis Presley. Vorige maand werd gemeld dat de 59-jarige Israëli het huis met dit doel had gekocht via veilingsite eBay. Het huis blijkt nu voor een onbekende geldprijs aan derden te zijn verkocht, meldt het Britse persbureau Reuters.

Geller, die in de jaren zeventig beroemd werd met het buigen van lepels, is woedend. Hij dreigt de verkopers voor de rechter te slepen. Of hij een zaak heeft, is nog de vraag: de veilingen van onroerend goed op de site zijn volgens een woordvoerder van eBay niet meer dan marketingevenementen. "Het is geen bindend contract."

Het huis in kwestie is niet het legendarische Graceland, maar een hoeve-achtig stulpje in Memphis, in de staat Tennessee. De Amerikaanse zanger kocht het huis in 1956 nadat hij bekend was geworden. Hij woonde er een jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen