Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Aniston verwerkt Brad met filmrol

Shownieuws

Jennifer Aniston heeft haar scheiding van filmster Brad Pitt kunnen verwerken in haar nieuwste filmrol in 'The break- up'. "Het had iets reinigends."

(Novum/AP) - Jennifer Aniston heeft haar scheiding van filmster Brad Pitt kunnen verwerken in haar nieuwste filmrol. De actrice moest lachen toen zij werd opgebeld met de vraag of zij wilde meespelen in 'The break-up' ofwel 'de scheiding'. "Het had iets reinigends", zegt de 37-jarige Hollywood-ster.

In oktober scheidden Pitt en Aniston na een huwelijk van vierenhalf jaar. Brad liet 'Jen' in de steek voor actrice Angelina Jolie. Aniston had de rol niet zo goed kunnen spelen als zij haar eigen ervaringen in deze periode niet had opgedaan, vindt zij.

Momenteel zou Aniston een relatie hebben met haar tegenspeler in 'The break-up', Vince Vaughn. Zij beschrijft hem als een vrijgevig en weldenkend mens. "Hij stelt vragen, hij luistert, hij is geïnteresseerd in andere mensen. En hij denkt niet alleen aan zichzelf."

Vanaf 14 juni draait 'The break-up' in de Nederlandse bioscopen. De romantische komedie gaat over een man en een vrouw die uit elkaar gaan, maar beiden weigeren naar een ander appartement te verhuizen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen