Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen blubber op Pinkpop

Shownieuws

De regen van de afgelopen week zal het plezier op Pinkpop niet vergallen. Ook op onvoorziene weersomstandigheden dit weekend is de organisatie voorbereid.

De regen van de afgelopen week zal het plezier op Pinkpop niet vergallen. Ook op onvoorziene weersomstandigheden dit weekeinde heeft de organisatie van het popfestival zich goed voorbereid. "Het festivalterrein in Landgraaf ligt er piekfijn bij en met de goede weersvoorspellingen zal dat ook zo blijven", meldt de organisatie zaterdag.

Angst voor blubber is volgens het popfestival ongegrond. Voor de podia zijn rubberen vloertegels gelegd en stalen platen zijn onder de stellages geplaatst. Verder liggen vloerplanken over alle wegen op het terrein en plastic zeil onder de vloer van de festivaltent.

Een van de drie campings op het terrein is beperkt toegankelijk. Dat komt door de regen van de afgelopen dagen en door werk aan de voetbalvelden op deze camping.

Pinkpop wordt dit jaar voor de 37e keer georganiseerd. Het uitverkochte popfestival duurt van zaterdag tot en met maandag. Onder meer de Red Hot Chili Peppers, Keane, Franz Ferdinand, Paul Weller, dEUS en Racoon treden op. Maandagavond wordt een registratie van het festival uitgezonden op Nederland 3.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen