Kies je favoriete radiostation

Dossiers

DiCaprio en Damon promoten film in Hongkong

Shownieuws

Leonardo DiCaprio en Matt Damon bezoeken Hongkong om hun nieuwe film te promoten. De thriller 'The departed' is een herverfilming van een Chinese productie.

(Novum/AP) - Hollywood-sterren Leonardo DiCaprio en Matt Damon bezoeken binnenkort Hongkong om hun nieuwe film te promoten. De thriller 'The departed', waarin ook Jack Nicholson en Mark Wahlberg meespelen, is een herverfilming van de Chinese film 'Infernal affairs' (2002). Mogelijk vindt de première plaats in Hongkong.

Martin Scorsese, de regisseur van de film, reist mee met de delegatie. Het is nog niet bekend wanneer het bezoek precies plaatsvindt.

De Chinese film die Scorsese als basis voor zijn productie nam, was een hit in Hongkong. Het oorspronkelijke verhaal gaat over een politieman die een bende in Hongkong infiltreert en een crimineel die de politiemacht weet binnen te dringen.

De plaats van handeling is in 'The departed' verlegd naar de Amerikaanse stad Boston. Damon speelt een Iers-Amerikaanse gangster en Nicholson is zijn baas. DiCaprio is de politieman. De film verschijnt in oktober.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen