Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sacha de Boer zoekt de roem niet

Shownieuws

Nieuwslezer Sacha de Boer wil geen ster zijn. "Ik word eigenlijk liever niet geportretteerd. Ik ben liever degene die zelf de portretten maakt."

Nieuwslezer Sacha de Boer wil geen ster zijn. "Ik word eigenlijk liever niet geportretteerd", zegt de 39-jarige De Boer zaterdag in Volkskrant Magazine. "Ik ben liever degene die zelf de portretten maakt."

Met verbazing kijkt zij naar televisiepresentatrice Wendy van Dijk. "Ik vind het een vakvrouw hoor, maar om je privé-leven nou zo te willen delen met de roddelpers. Toen het misging met die Xander zal ze het toch niet echt leuk hebben gevonden dat dat overal breed stond uitgemeten."

De Boer, die is getrouwd met RTL-nieuwslezer Rick Nieman, houdt 'de schone en de vuile was' binnen. "De gesprekken die zijn bestemd voor de keukentafel, blijven ook aan de keukentafel." Bovendien wordt zij geen betere nieuwslezer als zij haar 'diepste zielenroerselen' in een interview laat blijken.

In januari werd De Boer door het publiek verkozen tot favoriete nieuwslezer van de afgelopen vijftig jaar bij het NOS Journaal.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen