Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sabine gooit typemachine het verst

Shownieuws

Secretaresse Sabine Bakker won donderdag het eerste Nederlands kampioenschap typemachine gooien. Radio Veronica-diskjockey Patrick Kicken bedacht de wedstrijd.

Secretaresse Sabine Bakker heeft donderdag het eerste Nederlands kampioenschap typemachine gooien gewonnen. Radio Veronica-diskjockey Patrick Kicken riep dit Nationale Kampioenschap in het leven om de Nationale Secretaressedag extra luister bij te zetten.

Na een strenge voorselectie mochten vier secretaresses een gooi doen met de typemachine voor de Radio Veronica-studio. Sabine, werkzaam bij een softwarebedrijf, wierp haar typemachine 10,5 meter en werd daarmee de winnares. Als prijs mag zij op kosten van Radio Veronica een nieuw mantelpakje en nieuwe schoenen uitzoeken.

Haar vriend had Sabine op het NK typemachine gooien geattendeerd. "Ik moest en zou meedoen. Het mooie was dat ik al mijn frustraties van de afgelopen tijd in de typemachine kon stoppen en deze zo ver mogelijk weg kon werpen."

Nationale Secretaressedag is in 1989 ingesteld om secretaresses in Nederland in het zonnetje te zetten. Het is de bedoeling dat werkgevers de secretaresses op de derde donderdag van april een aardigheidje geven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen