Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gijs Scholten van Aschat speelt in 'Afblijven'

Shownieuws

Gijs Scholten van Aschat speelt mee in de Carry Slee-verfilming 'Afblijven'. Eerder werd bekend dat zanger Jim Bakkum een rol in de film speelt.

Gijs Scholten van Aschat speelt mee in de Carry Slee-verfilming 'Afblijven'. Dat heeft Shooting Star Filmcompany donderdag bekendgemaakt. Eerder werd bekend dat zanger Jim Bakkum een rol in de film speelt. Van Aschat is, behalve van zijn vele toneelrollen, bekend uit de televisieseries Pleidooi en Oud Geld.

De 45-jarige acteur speelt de vader van Melissa, een meisje dat wordt uitgekozen om in een videoclip mee te dansen. Zij onderdrukt haar onzekerheid door pillen te slikken. Enkele vrienden proberen te voorkomen dat zij verslaafd raakt.

Hoofdrolspeelster is de 14-jarige Sem Veeger. Zij is ontdekt tussen de bijna duizend kinderen die in maart auditie deden. Sem heeft nooit eerder voor de camera gestaan.

Later deze maand beginnen de opnamen van 'Afblijven'. De regie is in handen van Maria Peters, ook de maker van de Pietje Bell-films. Loes Wouterson speelt Melissa's moeder. De film is vanaf oktober in de bioscoop te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen