Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Secretaresse Barbie wordt rechterhand van Xander

Shownieuws

Secretaresse Barbie de Jong (32) is voor één dag personal assistent van zanger Xander de Buisonjé. De Amersfoortse won een wedstrijd van uitzendbureau Randstad.

Secretaresse Barbie de Jong wordt voor één dag personal assistent (PA) van zanger Xander de Buisonjé. PA is een benaming voor een manusje-van-alles dat beroemdheden door de dag helpt. De 32-jarige Amersfoortse dankt haar baantje aan een wedstrijd van uitzendbureau Randstad.

"Ik ga elke uitdaging aan", zegt De Jong, die een grote fan is van de zanger. "Ik zal bewijzen dat ik de beste PA ben die Xander zich kan wensen. Ik heb echt van alles gedaan om deze superbaan te winnen."

De wedstrijd was onderdeel van een campagne van Randstad die jongeren aanmoedigt om een uitzendbaan te nemen. Kandidaten moesten zich het meest enthousiast en creatief tonen om de baan te krijgen. Barbie startte de website Xander.islekker.nl, plaatste een stemoproep in een nieuwsbrief en was te horen op RTL FM.

Als alles volgens plan gaat, vindt de speciale dag voor De Jong plaats in augustus. "Dat ligt aan het genezingsproces van Xanders keel en stembanden." Vorige maand werd een poliep van de stembanden van de zanger verwijderd. Barbie weet nog niet wat ze als PA precies krijgt te doen. Ze heeft te horen gekregen hoe laat zij zich die dag moet melden en hoort dan meer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen