Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paparazzo werpt zich op als vader kind Anna Nicole

Shownieuws

De geruchtenstroom over een zwangerschap van Anna Nicole Smith zwelt aan. De vermeende vader, heeft verklaard dat Anna een kind van hem verwacht.

Paparazzo werpt zich op als vader kind Anna Nicole

De geruchtenstroom over een zwangerschap van Anna Nicole Smith zwelt aan. De vermeende vader van het kind, persfotograaf Larry Birkhead, verklaart op de Amerikaanse website TMZ dat het voormalige Playboymodel een kind van hem verwacht. Smith zelf heeft de geruchten over een zwangerschap niet bevestigd.

Birkhead bleef in het vraaggesprek aanvankelijk vaag over de zwangerschap. In een reactie op een vraag ontkende hij niet dat Smith zwanger is van zijn kind. De advocaat van de 38-jarige Smith zei daarop dat de paparazzo onzin uitkraamt. "Anna wil niets meer met deze man te maken hebben en hij kan dat blijkbaar niet hebben. Jullie komen er snel genoeg achter of ze zwanger is."

Toen Birkhead werd geconfronteerd met de reactie van de advocaat, werd hij woedend en verklaarde dat hij van de advocaat geen uitspraken mocht doen over de zwangerschap. "Maar nu hij me zwartmaakt, zal ik de waarheid vertellen. Er is mij verteld dat ik de vader ben van Anna's kind. Ik heb een echo gezien en heb de artsen gesproken."

Anna Nicole Smith kreeg wereldwijd bekendheid toen ze in 1994 trouwde met de 89-jarige oliemagnaat J. Howard Marshall II. Een jaar later overleed hij en liet 1,3 miljard euro na. Sinds zijn zoon Smith in 2002 uit het testament liet schrappen, voeren de twee een verwoede strijd om de erfenis. Anna heeft al een 21-jarige zoon, Daniel, uit haar eerste huwelijk met Billy Smith.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen