Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Saved by the Bell-actrice klaagt tabloid aan

Shownieuws

Lark Voorhies, Lisa uit Saved by the Bell, klaagt The National Enquirer aan. De tabloid plaatste een artikel waarin ze wordt beschuldigd van drugsgebruik.

(Novum/AP) - De Amerikaans eactrice Lark Voorhies, bekend als Lisa Turtle in de televisieserie Saved by the Bell, klaagt de Amerikaanse boulevardkrant The National Enquirer aan. Het blad plaatste in de zomer van vorig jaar een artikel waarin de actrice onder meer wordt beschuldigd van drugsgebruik.

De 32-jarige Voorhies ontkent dat ze drugs gebruikt en beweert dat ze na de publicatie van het artikel in de zomer van vorig jaar meerdere opdrachten is misgelopen. Haar arts heeft een brief geschreven waarin hij de aantijging dat de actrice kampt met een cocaïneverslaving weerlegt. Hij ontkent dat ze in verband met drugsverslaving in een ziekenhuis is opgenomen.

De 32-jarige actrice speelde na Saved by the Bell, dat eindigde in 1994, nog in verschillende televisieseries en –films, zoals 'Star trek: deep space nine'. Verder had Voorhies rolletjes in de soapseries Days of our Lives en The Bold and the Beautiful. Ze stopte met haar rollen in deze series toen ze begreep dat ze seksscènes moest spelen, omdat dat indruist tegen haar geloof. Voorhies is een Jehova's getuige.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen