Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cerfontaine Creative Director Sky Radio en Veronica

Medianieuws

Sky Radio Group heeft Uunco Cerfontaine per direct benoemd tot Creative Director van Sky Radio en Radio Veronica. Cerfontaine zal in deze functie verantwoordelijk zijn voor de algehele programmering van Sky Radio en Radio Veronica.

Cerfontaine Creative Director Sky Radio en Veronica Cerfontaine (39) studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij afstudeerde met een scriptie over radioformats.

Hij werkte voorheen onder andere als productmanager bij platenmaatschappij EMI Music en was als programmadirecteur van Radio 538 bijna vier jaar verantwoordelijk voor de programmering van dat station. In de zomer van 2003 werd hij gevraagd om de programmering van het huidige Radio Veronica vorm te geven.

"Ik werk ruim twee jaar bij de Sky Radio Group en heb het erg naar mijn zin. Naast mijn werkzaamheden voor Radio Veronica heb ik mij inmiddels ook al enige tijd op ad interim basis beziggehouden met de programmering van Sky Radio.

De combinatie is voor mij erg interessant omdat het om twee totaal verschillende radiostations gaat met een eigen doelgroep en wijze van programmeren.

Ik vind het een echte uitdaging om, samen met een team van bevlogen en kundige medewerkers, deze twee A-merken in de radiomarkt zo goed mogelijk voor onze doelgroepen te programmeren", aldus Uunco Cerfontaine [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen