Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Luv' niet uitgenodigd op Talpa-feest

Shownieuws

De dames van Luv' waren zaterdag na het Toppers-concert niet welkom bij de afterparty van televisiezender Talpa. Dat schrijft Patty Brard in weekblad Weekend.

De dames van Luv' waren zaterdag na het Toppers-concert niet welkom bij de afterparty van televisiezender Talpa. Dat schrijft Patty Brard in haar column in weekblad Weekend. De zangeressen, die tijdens de drie uitverkochte concerten in de Amsterdam ArenA een gastoptreden gaven, werken voor een andere omroep. Talpa, de omroep van Gerard Joling en Gordon, zond het concert zaterdag rechtstreeks uit via internet.

Het feest was alleen voor Talpa-medewerkers en –relaties, bevestigt een woordvoerder van de zender woensdag. "Patty hoort bij geen van beide, maar zij is niet geweigerd. Het is niet zo dat zij met haar neus tegen de deur stond."

Brard vond het 'niet zo erg' om het feest mis te lopen, schrijft ze. "Wij liepen onze eigen polonaise in de skybox van Ruud Hiensch, mede-eigenaar van de fijnste sportschool ooit." Vanuit het raam zag Brard tot haar vermaak hoe modejournaliste Fiona Hering, vergezeld van 'haar veel jongere vriend', met de liedjes meezong.

Tijdens hun concerten met Joling, Gordon en René Froger kwamen de zangeressen van Luv' op met glinsterende rollators. Hun Toppers-medley komt binnenkort uit op single.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen